Haber

Binlerce Kozanlı şehitler için sokağa çıktı

Binlerce Kozanlı şehitler için sokağa çıktı

ADANA -Adana’nın Kozan ilçesinde sınırda ve Pençe Kilit Harekatı’nda görev yapan Mehmetçikler ve şehitler için Türk bayraklarıyla sokağa çıktılar.

Kozan’da yaklaşık 3 bin kişi şehitler ve görev yapan Türk askerleri için Türk bayraklarıyla yürüdü. Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’ndan Göçyolu üzerinden Türk büyükleri anıtına kadar Türk bayraklarıyla yürüyen binlerce kişi, “Kahrolsun PKK, ne mutlu Türk’üm diyenlere, biz Mehmetçik’in yanındayız” gibi sloganlar ve sloganlarla sokakları doldurdu. Terör örgütlerine tepki.

Pençe Kilit Harekatı’nda şehit olan 9 Türk askerinin isimlerinin tek tek okunduğu ve “İşte” denildiği yürüyüşte, binlerce kişi Türk bayrakları taşıyarak “Şehitler ölmesin Vatan” sloganları atarak sokaklarda yürüdü. bölünemez”. Yürüyüş Türk Büyükleri Meydanı’nda sona erdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden etkinlikte Şehit Aileleri Derneği Lideri Sümmani Göztaş, güvenlik güçlerinin her zaman yanlarında olduğunu belirterek, binlerce vatandaşın Türk bayraklarıyla sokağa çıkmasıyla duygusal anlar yaşadıklarını kaydetti. şehitler için.

Operasyonda şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu, askerler için dualar edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu